Ontwikkelaars

Bedrijvenpark Prisma wordt ontwikkeld door Bedrijvenschap Hoefweg (een samenwerking tussen de gemeenten Lansingerland en Zoetermeer), MRP Development en Maasstede Vastgoed Ontwikkeling V.O.F.

Maasstede Vastgoed Ontwikkeling

Maasstede realiseert commercieel onroerend goed vanuit een conceptgerichte aanpak. Met gevoel voor vastgoed, kennis van de markt, creativiteit, overzicht en daadkracht en zijn actief door heel Nederland voor zowel eigenaars als gebruikers. Op Prisma ontwikkelt Maasstede ruimte voor de functies transport, distributie en horeca en, in samenwerking met MRP, hoogwaardige reguliere bedrijvigheid.

MRP Development

MRP Development is een slagvaardige vastgoedontwikkelaar. Onze formules zijn aansprekend voor zowel beleggers die rendement als hoogste goed zien, als gebruikers die pasklare huisvesting willen. Wij zoeken oplossingen die aansluiten bij maatschappelijke ontwikkelingen en de leefbaarheid van de omgeving vergroten. Op Prisma ontwikkelt MRP Development reguliere en hoogwaardige bedrijvigheid, deels in samenwerking met Maasstede. 

Bedrijvenschap Hoefweg

Een deel van Bedrijvenpark Prisma wordt ontwikkeld door de gemeente Lansingerland (Bleiswijk), in samenwerking met de gemeente Zoetermeer. Het bedrijvenpark ligt namelijk op de grens van deze twee gemeenten. Het bedrijvenschap ontwikkelt op Prisma, net als MRP en voor een deel Maasstede, hoogwaardige bedrijvigheid.