user menu (login)

Glasvezel, snel online op Prisma

Werken in de Cloud (online) maakt het mogelijk makkelijk samen te werken, grote bestanden te delen en is het platform voor innovatie. Organisaties hebben steeds meer behoefte aan een stabiele verbinding met voldoende bandbreedte en de juiste snelheid.

Daarvoor beschikt prisma bedrijventerreinen over een open glasvezelnetwerk van hoge kwaliteit en flexibiliteit. Glasvezel is zeer stabiel en ‘future-proof’ en groeit gemakkelijk mee met uw digitale bedrijfsvoering. Een hoge uptime van 99,9%, en dag & nacht uw eigen bandbreedte geeft u de zekerheid om digitaal succesvol te worden.

5 voordelen voor u op een rijtje 

  • Geen onnodig graafwerk - We leggen voldoende kabels aan om alle panden en camera's aan te kunnen sluiten, nu en later (we liggen dus in de buurt).
  • Genoeg snelheid - Glasvezel biedt meer dan genoeg capaciteit, met snelheden tot wel 10 Gbps voor zowel up- als download (synchroon).
  • Gegarandeerde snelheid - U krijgt uw eigen verbinding (geen overboeking) met eigen statisch IP adres en deelt deze met niemand.
  • Altijd beschikbaar - Het netwerk op Prisma heeft een zeer hoge beschikbaarheid (99,9%) door ingebouwde redundantie (en 24x7 helpdesk).
  • Maatwerk is mogelijk - Kies de oplossing die bij uw organisatie past, zo kunt u om snel online te zijn (in het begin) een straalzender verbinding gebruiken.

Meer doen op 1 lijn 
Over de stabiele glasvezelverbinding gebruikt uw organisatie snel internet. U kunt kiezen om uw gehele capaciteit te gebruiken voor internet. En u kunt ook slim bandbreedte reserveren voor andere toepassingen; zoals online werken, back-up en bellen. Datafiber biedt u de mogelijkheden voor Office 365, online back-up en VoIP telefonie maar gebruikt u ook gerust een andere leverancier, want het is een open netwerk!

Prisma projecten
Op bedrijventerrein Prisma ligt we een functioneel basis netwerk waar al zo’n 30 bedrijven gebruik van maken. Samen met Prisma parkmanagement startte wij in 2017/ 2018 dit initiatief en gebruikt zij ook het netwerk voor de beveiliging van het terrein. Bovendien hebben we specifieke projecten, zoals De Jade, Omega, Speedpark enz. We hebben speciale projectaanbiedingen en standaard bedrijfsaansluitingen realiseren we snel en professioneel.

Meer informatie
Heeft u vragen, neem dan contact met ons op. Ons kantoor in Zoetemeer is slechts 500 meter van u verwijderd; wij zijn dus zo bij u:

DataFiber (Wilco van der Wel)
Bleiswijkseweg 37
2712 PB  Zoetermeer
T (079) - 7600 320
 mail@datafiber.nl